Раздаване на флаери, листовки, брошури

ЦЕНИ 2023:

40 лв за разнасяне на 1000 броя A6/A5 флаери с видеозаснемане.

0,50 лв за разлепяне на постери със снимки.

За запитвания: office@reklamazasofia.com

Цени за разнасяне на рекламни материали в София -

с видеозаснемане!

Разпространение и разнасяне на флаери, листовки, дипляни и брошури с видеозаснемане в пощенските кутии в София.

ЦЕНА - ако потърсите ще намерите и по-ниски цени от нашите за разнасяне на брошури в София, но платите ли ни за 1000, 1000 ще Ви разнесем и видеозаписи ще Ви дадем! Защо?

  • Ние сме семейна фирма, разнасяме сами печатните рекламни материали и сме служители сами на себе си.

  • Без да плащаме на външни лица може да предложим много добри цени за раздаване на флаери с видеозаснемане на цялото разпространение. Предлагаме и печат на флаери в собствена печатна база с перфектно качество.

КАЧЕСТВО - постигаме го с 3 степенна система за контрол и управление:

  • Само ние предлагаме ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ на цялото разпространение на рекламни материали, което за разлика от другите фирми за разнасяне Ви гарантира реална проверимост не само на думи!

Видеозапис от всеки вход и от всяка пощенска кутия, в която пуснем брошурата ви. Разберете още тук - Разнасяне на брошури - сигурност с видеозаписи.

  • контрол от страна на клиента в реално време чрез online система за проследяване. Виждате къде и кога сме директно на картата на София! Разберете как тук - Раздаване на флаери - контрол и качество.

  • самоконтрол чрез GPS записи на цялото раздаване на брошури по пощенските кутии. Получавате записите след като приключим с безадресното разпространение.

КОРЕКТНОСТ - въпреки най-доброто желание от страна на повечето ни колеги, те не могат и да се доближат до нашите резултати, защото:

  • работят с хора, на които заплащат малка част от цената за раздаване на флаери, която вие сте заплатили. Колкото по-ниска е цената за брой разнесен флаер, толкова по-малко пари се плащат на служителите.

  • многогодишният ни опит в разнасянето на брошури показва, че недоволните от ниското заплащане служители "хитруват" като изхвърлят част от печатните Ви рекламни материали. Разберете повече тук - Разнасяне на флаери - лоши практики.

  • като семейна фирма за раздаване на листовки в София ние НЕ можем да си позволим нищо по-малко от безкомпромисно качество и доволни клиенти. Това, че цялото заплащане за разнасянето на печатни рекламни материали остава при нас също е голям стимул :)

Не приемайте думите ни на доверие, разберете още за нас!