Още за нас

Здравейте,

казвам се Димитър и идеята за Реклама за София е моя. Породена е от желанието ми за физически активен и здравословен начин на живот. 

Дълго време работех в офис. Движех се малко, макар и работата ми да беше интересна и предизвикателна. В периода 2004 - 2007 година разнасях рекламни брошури за PlanetPhone в София, а в последствие контролирах и разнасянето им. Спомените ми от тази работа са изпълнени с множество интересни моменти. Харесваше ми да се движа, да съм навън, да разглеждам родния град София. Затова реших и да се насоча отново към разнасянето на флаери.

В този период натрупах нужния опит за да мога да предложа качествено и сигурно разнасяне на флаери. Опита ми като разносвач и контрольор ми позволява да имам по-пълно разбиране за нуждите на клиентите в тази сфера. Най-голямата е сигурността. Когато плащаш искаш да знаеш за какво отиват парите ти. За това е нужен контрол. Клиентът трябва да може да се включи на всеки етап от разпространението на листовки и да провери с какво качество се изпълнява. Затова една от услугите за контрол, които предлагаме е онлайн проследяване в реално време от Мтел. Видеозаписи на самите разнасяния на флаери са друга.

Какво представлява една семейната фирма за раздаване на флаери? 

Първото е равноправието. Равноправие в заплащането, равноправие и в задълженията. Работим заедно за да предложим качествена услуга. При нас няма шефове, въпреки че за координацията отговарям предимно аз. Важно е да знаете, че това, което заплатите за разнасяне на брошури ще отиде на 95% в човека от екипа ни разнесъл рекламните ви материали (5% заделяме за разходи).

Ние сме нова, но вече наложила се фирма на пазара и към 27.12.2018 може да се похвалим с над 80 000 видеозаписа от разнасяния, които може да видите тук:

Не се колебайте да ни потърсите, за парите си ще получите 100% сигурност!

За да разберете повече за услугите ни може да ни потърсите на: