Разнасяне на брошури - сигурност с видео записи

Post date: Dec 28, 2012 7:16:51 PM

Една от най-големите трудности при безадресното разпространение на брошури е как да се гарантира със сигурност на клиента, че рекламните материали ще бъдат разнесени. Ако за първи път търсите фирма, която да разнесе листовките ви ще се сблъскате с думи като контрольори, координатори, контролиращи екипи, контрольори на контрольорите...

Поради голямата конкуренция цените за разнос на листовки са изключително ниски, много по-ниски отколкото напечатването им. А след като фирмите за разпространение на листовки, брошури и флаери си удържат желаната печалба за най-важното звено, хората които реално разпространяват печатната ви рекламата остава минимално заплащане.

На тези фирми им излиза по на сметка да си наемат проверяващи, които да следят за качеството на разпространение на листовки вместо да увеличат заплащането на самите разпространители.

Разбира се и самите контрольори не получават достойно заплащане, което налага и те да бъдат следени и проверявани от контрольори на контрольорите. Или поне при фирмите, които искат наистина да разнесат вашите печатни рекламни материали... Много по-удобно е да си затворят очите за случващото се и да замажат вашите със сладки приказки за коректност и прозрачност, "добра" репутация и хартиени отчети попълвани от разпространителите.

За съжаление вие като клиент нямате голям избор, защото нито една фирма за разпространение на листовки не може да ви предостави реални данни и доказателства, колко от скъпоструващите ви диплянки е разнесла.

изхвърляне на разнесени брошури

При нас получавате реален контрол и качество + реални данни и доказателства:

  • Видео заснемане и записи на разнасянията
  • Онлайн проследяване в реално време от Виваком
  • GPS записи от още една независима компания

Вижте повече за нашия контрол и качество при безадресното разпространение на листовки, брошури и диплянки.