Раздавачи на флаери уволнени заради брошури на хипермаркети

Post date: Jan 22, 2013 9:13:50 AM

Безадресния разнос на брошури, флаери и листовки е изпълнен с трудности, както вече посочихме в темата ни за лоши практики в разпространението на листовки. Двама служители на “Български пощи” в Петрич са се убедили в това от първа ръка.

Разбира се ако заснемаха разнасянията на брошури щяха да имат сигурност и те и работодателите им. Сега им остава единствено да се кълнат, че са работили съвестно...

59 годишния Иван Атанасов Георгиев има семейство с две деца и цели 33 години трудов стаж. По-голямата част от него е прекарал в завод „Елпром”, „Търговия на едро”, а от 10 години работи в „Български пощи” – район Петрич. Говори гръцки език: На 10 януари 2013 г. го суровакат след новогодишно със заповед за дисциплинарно уволнение, която намира за несправедлива.

Посочва, че от 10 г. работи като раздавач по пощенските кутии в район Петрич и до сега не е имало никакви забележки и оплаквания срещу него. По думите му е бил внимателен и отзивчив към съгражданите си, независимо длъжността или възрастта им. Работел и живеел в непрекъснат стрес от Янчо Карагогов директор на пощенска станция град Петрич. Всеки ден получавал груби закани, че ще бъде дисциплинарно уволнен, а причината била не разнасяне на брошури, за промоции в хипермаркетите Лидл и Билла.

В последствие му направили внезапна проверка.Комисия ръководена от директора Янчо Карагогов и хора от хипермаркетите се запътили на проверка преди разносвача на флаери да тръгне по адреси и места. Питали хората дали са получили въпросните брошури, а те разбира се отговорили, че не са след като разноса на листовки за деня все още не бил направен.

Най-интересно е посещението им на адрес на ул. ”Маркова скала” където живее Петър Мировалиев, баща на собственика на супермаркети “Рай”. Той споделил с представителите на Лидл и Билла, че не желае да ги получава. :) Това са причините разносвача на брошури да получи заповед за дисциплинарно уволнение.

Уви дори и престижно име като “Български пощи” не може да е гаранция за качествено раздаване на брошури. За да си спестите това се доверете на нашата система за контрол и качество за разнасяне на брошури с видео заснемане и проследяване в реално време с GPS през интернет.

uvolneni raznosvachi na flaeri