Какво е флаер - цветен рекламен лист

Post date: Jan 18, 2013 7:18:50 PM

Флаерите са рекламни цветни листовки, използващи се широко и често през последните няколко години в София и страната като цяло. На вид са малки шарени листовки с интересен дизайн, рекламиращи някаква дейност, събитие, продукт или услуги. Най-често целта им е да покажат конкретно предложение – намаление при вход или покупка на определена стока. Флаерът има за цел да възвеличае нечие добро име или да информира широката общественост, да покаже ниски цени или само да представи данните и плюсовете на продукта или услугите. Листовките са мощен начин за рекламиране на точно определена група хора за предстоящи събития, разпродажби или отстъпки. Рекламните флаери са необходимост за всеки успешен бизнес, който желае да достигне до още клиенти.

Разпространение на флаери и приложението им

Флаерите се използват широко в търговията и развлекателния бизнес. Разпространяването на листовки може да се осъществява по много и разнообразни:

  • На стелажи за реклама в магазини, кафета, аптеки, кина, нощни клубове, ресторанти, дискотеки).
  • По презентации, изложения, конференции и семинари.
  • Мащабно раздаване на листовки на подходящи места, раздаване пред входовете на метрото, супермаркети и спирки на градския транспорт и още, и още...
  • Поставяне под чистачките на автомобили или пощенски кутии.

Разпространението на флаери е необходимо да е насочено към конкретна целева аудитория за да постигне добри резултати. За това е задължително да се доверите на качествени промоутъри, които ще раздават флаерите ви на 100% за да не станете жертва на лошите практики при разпространението на листовки. Добре е и да обмислите местата, на които би могло да има ваши потенциалните клиенти.

Какво е флаер?