Печат на флаери - увод

Post date: May 7, 2014 1:15:13 PM

Здравейте,

започваме серия от публикации относно печатните технологии и ролята им в рекламата с флаери.

Идеята е да представим общите особенности на технилогиите използвани в съвременните начини за печат. Тяхното разнообразие е огромно и се обуславя от различните начини за класифициране и използване в практиката. Печатните технологии преживяват истински бум с напредъка на информационните технологии и по точно с развитието на електрониката, компютрите и лазерната техника.

Полиграфията не остана незасегната от това развитие. Намалелите тиражи и увелучаването на персоналните електронни устройства практически унищожиха досегашния модел на масово печатно копиране на еднообразни копия. Персоналните издания са съвремения еталон за печат на постоянно променяща се информация. Това доведе до преразглеждане на начините за използване на печатните технологии и техните възможности.

Новото ниво на печат не е случайно и е в следствие на напредъка на научните изследвания. За пръв път в историята на печетарството допирната точка между изкуство и пазарен продукт е толкова близко благодарение на технологиите за печат.

Следващите публикации са предназначени за всички, които се интересуват от полиграфия и печат на флаери.