JRprint коректния партньор!

Post date: Nov 25, 2015 9:34:53 PM

Повода на тази статия е да изкажем благодарност на партньорите ни от JRprint http://www.jrprint.net/ чиито услуги в разнасянето на флаери използвахме многократно през последните 2 години.

Младият им и добре подготвен екип с лекота усвои работата с камерите за раздаване на брошури, с което ни оказаха неоценима помощ в поемането на по-големи поръчки.

Една малка семейна фирма като нашата трудно би успяла да се справи в нормални срокове с голямо количество поръчки за разпространение на листовки, затова се налага да използваме и външна помощ.

Но привличането на външна помощ е свързано със сериозния риск от поверяването на скъпа техника на непознати лица (качествените спортни видеокамери, които използваме за заснемането на раздаването).

Затова сме изключително доволни и благодарни на колегите от JRprint за помощта и коректното и отговорно поведение към поверената им техника и споделени задачи.

Работата ни с тях е основана изцяло на партньорски принцип, което гарантира справедливо възнаграждение за положената работа за разнасяне на флаери.

Още веднъж благодарим!